Şanlıurfa'da esnaf sporla buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen, 12 takım ve 150 sporcunun katıldığı ‘’Esnafla El Ele Futbol Turnuvası’’ başladı. Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, sporda her zaman gençlere destek sağladıklarını söyledi.

Şanlıurfa'da esnaf sporla buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı ile Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamirciler Sanat Esnaf Odası işbirliğiyle düzenlenen ‘’Esnafla El Ele Futbol Turnuvası’’ başladı. 12 takım ve 150 sporcunun katıldığı turnuvanın başlama vuruşunu Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaptı. 

Akabe Sanayi Sitesi halı sahada düzenlenen turnuvaya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Şefik Bakay, Zirai Aletler ve Motorlu Vasıtalar Tamirciler Sanat Esnaf Odası Başkanı Halil Polat, esnaflar ve sporcular katıldı. 

Turnuvanın başlama vuruşunun Başkan Beyazgül, karşılaşmayı izledi. 

BAŞKAN BEYAZGÜL: GENÇLER İÇİN ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Kentte gençlere yönelik spor alanlarında birçok yenilik gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Beyazgül, ‘’ Şanlıurfa için, gençlerimiz için, esnaflarımız ve sanatkarlarımız için ne sorun varsa çözüm odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Turnuva için tüm sporcularımıza spor malzeme desteği sağladık. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak süper amatörde birçok ligde bulunmaktayız. Bu ligde toplam 180 lisanslı futbolcumuz bulunmaktadır. Merkez ilçelerimizde 10 futbol okulu ve kalece departmanımız bulunmaktadır. Futbol Dünyası tesislerimizde yeni kalecileri keşfetmek için kaleci departmanımız kuruldu. Amatör spor kulüplerine de destek vermekteyiz. Gençlerimizin arasında İnşallah milli futbolcular çıkacaktır. Gençlerimizi süper ligde derbi maçlarda göreceğiz. Futbol birlikte ekip ruhuyla oynanan bir oyundur. Bu ekip ruhunu kazanmak bizim için gerekli ve aynı zamanda gençlerimiz spor yapıyorlar’’ diye konuştu.

Şanlıurfa'da esnaf sporla buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.