CHP’lilere Urfa’dan seslendi

CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, partililere Şanlıurfa’dan seslendi. Partinin Şanlıurfa İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Özel, genel başkan olması halinde yapmayı planladığı vaatlerini anlattı. İki hafta sonra yapılacak kurultayla CHP ailesinin daha da büyüyeceğini vurgulayan Özel, Kılıçdaroğlu’nu incitmeyeceklerini söyledi.

CHP’lilere Urfa’dan seslendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA - CHP Genel Başkanlığına aday olan Grup Başkanı Özgür Özel, 4-5 Kasım’da düzenlenecek kurultay öncesi il ziyaretlerini sürdürüyor. Şanlıurfa’ya gelen Özel, Şanlıurfa İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, genel başkan olması halinde yapmayı planladığı vaatlerini anlattı.

CHP’de değişim ve yenilenme ihtiyacı olduğunu vurgulayan Özgür Özel, iki hafta sonra düzenlenecek kurultayla ilgili şunları söyledi:

“Biz buradan Türkiye’ye CHP adına bir kişiyi bile kaybetmeyecek bir sürecin içinde olduğumuzu söylememiz lazım. Ne genel başkanımızı incitiriz, ne kurultaydan sonraki pazartesi günü partiden bir eksik nefere tahammül ederiz. O yüzden CHP olarak biz kimseyi kaybetmeyeceğimiz, bundan sonraki süreçte birlikte hareket edebileceğimiz bir dil kullanıyoruz.”

CHP olarak hiç kimseyi kaybetmeyeceklerini ifade eden Özgür Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Genç kadrolar ile Türkiye'yi ve Cumhuriyet Halk Partisini ayağa kaldıracak bir genel başkan vadediyoruz. Bundan sonraki süreçte birlikte olacağız, çok çalışacağız. 6 Kasım gününden itibaren 81 ilimizde 973 ilçemizde Cumhuriyet Halk Partisi bir düğün evinin ertesi günkü mutluluğuna kavuşur. Cumartesi, pazar düğünü yapacağız. Pazartesi günü çok daha büyük bir aile olarak uyanacağız. Heyecan duyarak başarmak üzere uyanacağız”.

CHP’lilere Urfa’dan seslendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.