Sarmaşık Projesi ile Urfalı öğrenciler ödüllendirildi

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından her yıl uygulanan Sarmaşık Projesi kapsamında yapılan yılsonu ödüllerinde bu yıl 40 öğrenci ödül aldı.

Sarmaşık Projesi ile Urfalı öğrenciler ödüllendirildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından düzenlenen ve her yıl uygulanan sarmaşık projesi kapsamında 40 öğrenciye ödül verildi.

İlk 3’ün dizüstü bilgisayar aldığı ödül töreninde 5 kişiye bisiklet, 5 kişiye akıllı saat, 5 kişiye kablosuz kulaklık, 5 kişiye eşofman takımı, 5 kişiye spor ayakkabısı ve 12 kişiye 200 TL’lik ödül dağıtılarak toplamda 40 kişi ödül aldı. 

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen Sarmaşık Projesi Ödül Törenine Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, birim amirleri, STK temsilcileri, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Mehmet AĞAR, okul vizyon ve misyonundan hareketle sadece akademik başarıyı amaçlamadıklarını, öğrencilerin hem akademik hem de manevi yönden vatan ve millete hayırlı birer evlat olmalarını amaçladıklarını söyledi.

Selamlama konuşmasında İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, “bölgemizde ortaya çıkan yangınların, buhranların çözümü için geleceğimizin teminatı olan gençleri bu minvalde yetiştirmemiz gerekiyor” dedi. Ödül törenine katılmaktan dolayı mutluluklarını ifade eden Sultanoğlu, emeği geçen idareci ve öğretmenleri tebrik etti.

Projenin amacını anlatan Proje Koordinatörü Mustafa Özenoğlu “Bizim Sarmaşık Projesiyle amacımız öğrencileri YKS sınavlarına hazırlarken onları dershane, özel ders veya kurs gibi yerlere muhtaç etmemektir. 2023 YKS’de Şanlıurfa ili genelinde devlet okullarında okuyan öğrenciler arasında Türkiye’de ilk 1500’e giren sadece 3 öğrenci varken, bunun 2’sinin okulumuz öğrencisi olması bir rastlantı değildir. Bu başarılara imza atarken derece yapan öğrencilerimiz dershaneye gitmeden bu başarıyı sağlamışlardır. Okul olarak sadece akademik yönden imkanları geliştirmiyoruz. İçerisinde Bilardo Masası, Playstation, Langırt, Mini Golf, Ayak Bilardo, Boks Torbası, Masa Tenisi, Okçuluk gibi oyunların bulunduğu oyun salonumuz öğrencilerimizin okulda eğlenceli vakit geçirmelerini sağlarken, Sarmaşık Projesi kapsamında yaptığımız ödüllü sınavlarla da her yıl 40-50 öğrenciye ödül veriyoruz” dedi.

Ödül almaya hak kazanan öğrencilerin sahneye çağrılmasıyla ödüllerini alan öğrenciler mutluluklarını ifade ettiler. 2023 yılı Sarmaşık Projesinde diz üstü bilgisayar kazanan öğrenciler sırasıyla Muzaffer Tata, İsmail Murat ve İsmail Ensar Çetindağ oldu. Ödül takdiminin akabinde fotoğraf çekimiyle ödül töreni son buldu.

Sarmaşık Projesi ile Urfalı öğrenciler ödüllendirildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.