27 Ekim Dünya hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 27 Ekim 2023 günü dünya genelinde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor.

27 Ekim Dünya hava durumu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bölgelere Göre Hava Durumu

Afrika

Afrika kıtasının büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Kuzey Afrika'da hava sıcaklığı 30 derecenin üzerine çıkabilir. Sahra Çölü'nde ise hava sıcaklığı 40 derecenin üzerine çıkabilir.

Asya

Asya kıtasının büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Orta Doğu'da hava sıcaklığı 30 derecenin üzerine çıkabilir. Güneydoğu Asya'da ise hava sıcaklığı 25 derecenin üzerine çıkabilir.

Avrupa

Avrupa kıtasının büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Kuzey Avrupa'da hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıkabilir. Güney Avrupa'da ise hava sıcaklığı 25 derecenin üzerine çıkabilir.

Kuzey Amerika

Kuzey Amerika kıtasının büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Doğu Kuzey Amerika'da hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıkabilir. Batı Kuzey Amerika'da ise hava sıcaklığı 25 derecenin üzerine çıkabilir.

Güney Amerika

Güney Amerika kıtasının büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Kuzey Güney Amerika'da hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıkabilir. Güney Güney Amerika'da ise hava sıcaklığı 25 derecenin üzerine çıkabilir.

Okyanusya

Okyanusya kıtasının büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklıklarda ise yükseliş bekleniyor. Avustralya'da hava sıcaklığı 25 derecenin üzerine çıkabilir. Yeni Zelanda'da ise hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıkabilir.

Uyarmalar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, dünyanın bazı bölgelerinde yer yer gök gürültülü sağanak yağışların görülebileceğini duyurdu. Bu yağışların, sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara neden olabileceği uyarısında bulundu.

27 Ekim Dünya hava durumu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.