Şanlıurfa’da icradan satılık kelepir daire

Şanlıurfa’da eşsiz güzelliğe sahip Takoran Vadisi’ne ev sahipliği yapan Siverek’te değerli gayrimenkuller açık artırmayla satışa sunuluyor. Modern yaşam alanları ve avantajlı imar durumlarıyla bu taşınmazlar, yatırımcıların ilgisini çekiyor. İhale sürecine dahil olmak için esatis.uyap.gov.tr adresinden ayrıntılı bilgi edinilebilir.

Şanlıurfa’da icradan satılık kelepir daire

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, borçtan dolayı satışa çıkarılan gayrimenkuller, yatırımcıların ve alıcıların dikkatini çekmekte. İlgili taşınmazların detayları ve artırma şartlarına uyap.gov.tr adresinden 2022/889 ESAS numarasıyla erişilebilir.

Siverek’te 2+1 daire icradan satılık. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. 

Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/126 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Şanlıurfa İl, Siverek İlçe, KALE Mahalle/Köy, 310 Ada, 23 Parsel, 1. Kat 1 Nolu Bağımsız Bölüm 20/06/2023 Tarihli Bilirkişi Raporuna göre " Şanlıurfa İli Siverek İlçesi, Kale Mahallesi, 310 ada, 23 numaralı parselde kayıtlı, 484,39 m2 ana taşınmaz yüzölçümlü arsada, 30/310 arsa paylı, 1. kat, 1 bağımsız bölüm numaralı, mesken vasıflı taşınmazın tam hissesi borçlu adına kayıtlıdır. Taşınmaz imar planı dahilinde, bitişik nizam 3 kat TİCK (Ticaret-Konut) imarlıdır. Belediyenin hizmetlerinden yararlanmaktadır. TAKS=0.20 KAKS=1.20 Borca konu taşınmazın adresi , Kale Mahallesi, Kışla Caddesi, Kale6.sokak No: 7/1olduğu tespit edilmiştir. Borca konut taşınmazın olduğu bina Kışla Caddesine cepheli, bina girişi yolun arka tarafında 6.sokaktadır. Bu cadde üzerindeki binaların alt katları dükkandır. Taşınmazın çevresinde benzer şekilde 2-3 katlı binalar mevcuttur. Taşınmazın 150 metre batısında Şair İbrahim Refet Ortaokulu, 180 metre güneydoğusunda Siverek Kalesi, 200 metre doğusunda Haliliye Camii bulunmaktadır. İlçe Kaymakamlığına 840 metre, Adliye Sarayına 860 metre, Şanlıurfa-Diyarbakır karayoluna 1130 metre uzaklıktadır. Taşınmazın bulunduğu bina bodrum+zemin+asma kat+2 normal kattan oluşan, betonarme karkas tarzında inşa edilen bir yapıdır. Binanın zemin katında 2 adet asma katlı dükkan, üst katlar ise 1.katta 4 adet mesken, 2.katta 2 adet mesken ve teras bulunmaktadır. Bina asansörlü, merdivenler mermer kaplama, alüminyum korkulukludur. Borca konu taşınmaz, 1.katta, sokağa cepheli, koridora girişte solda, güney-doğu cepheli meskendir. Daire 2 oda, 1 salon, antre, koridor, mutfak, banyo, Wc ve 1 adet balkondan oluşmaktadır. Daire, seramik yer döşeme kaplamalı, duvarlar plastik boyalı, tavan alçı dekorasyonlu, PVC pencereli, kapılar ahşap doğramalıdır. Islak hacimler tavana kadar seramiktir. Mutfak mermer tezgahlı, alt ve üst dolaplıdır. Daire çelik dış kapılı, soba vb. ısıtmalı 72,00 m2 net alanlıdır. Taşınmazların yeri, konumu, cephesi, alanı, hali hazırdaki durumu, bulunduğu katı, bulunduğu binanın durumu, ulaşım ve altyapı özellikler ile çevresel koşulları göz önünde bulundurulduğunda yapılan piyasa araştırmalarına göre, taşınmazın değeri 850.000,00 TL (Sekizyüzellibin Türk Lirası )dır. " Taşınmaz üzerinde 13/04/2016 Yönetim Planı beyanı vardır tescil bu beyan ile birlikte verilecektir.
Adresi : Kale Mahallesi, Kışla Caddesi, Kale6.Sokak No: 7/1 Siverek / ŞANLIURFA
Yüzölçümü : 484,39 m2 ( ana taşınmaz yüzölçümü, 72,00 m2 net alanlıdır)
Arsa Payı : 30/310
Hissesi : 1/1
İmar Durumu: Siverek Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün 1186 Sayılı 31/10/2023 tarihli yazısı ile Şanlıurfa İli Siverek İlçesi Kale Mahallesi 310 ada, 23 nolu parsel bitişik nizam 3 kat konut+ ticaret imarlıdır. Taks: 0,40 Kaks:1,20 dir
Kıymeti : 850.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydında olduğu gibidir. (Taşınmaz üzerinde 13/04/2016 Yönetim Planı beyanı vardır tescil bu beyan ile birlikte verilecektir.)

 

Şanlıurfa’da icradan satılık kelepir daire

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.