Elektrikli arabalar çoğalıyor! Şanlıurfa’ya yeni şarj istasyonları kuruluyor

Elektrikli araçların popülerliği arttıkça Türkiye’nin dört bir yanında bu değişime ayak uydurma süreci hızlanıyor. Bu bağlamda, Şanlıurfa ileriye dönük projelerle adından söz ettiriyor. Gün geçtikçe hızla artan elektrikli araçlar ve şarj istasyonları talebine yönelik Şanlıurfa’da yeni şarj istasyonları kuruluyor.

Elektrikli arabalar çoğalıyor! Şanlıurfa’ya yeni şarj istasyonları kuruluyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elektrikli araçların sayısı Türkiye genelinde hızla artıyor. Şu anda Türkiye’de 33 bin elektrikli araç bulunurken, şarj soketi sayısı 9 bini geçti. 2030 yılına gelindiğinde bu sayının çok daha yüksek olacağı belirtiliyor. 

Elektrikli araçların Türkiye’deki yükselişi yakından takip edilirken, Şanlıurfa’nın bu alanda lider şehirlerden biri olması için gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda, Şanlıurfa’da yeni şarj istasyonları inşa ediliyor. 

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Şarj İstasyon Enerji Yatırımları AŞ, aralarında Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 8 ilde, 12 AVM'de ve bir otelde Rönesans ChargeR İstasyonları'nı işletmeye açtı.

Rönesans ChargeR, kullanıcılarının ilk şarj kullanımına özel yüzde 25 indirim kampanyası uygulayacak.

Rönesans Holding Yönetim Kurulu üyesi Emre Hatem, Rönesans ChargeR'ın 49 yıllık Şarj Ağı İşletmecisi Lisansı'na sahip olduğunu hatırlatarak, gün geçtikçe hızla artan elektrikli araçlar ve şarj istasyonları talebine yönelik olarak 13 ayrı noktada araç şarj istasyonu ile hizmet vermeye başladıklarını belirtti.

“Tüm AVM'lerde yer alacağız”

Hatem, şirket olarak Türkiye'nin en geniş AVM portföyüne sahip olduklarını ifade ederek, "Biz de şarj istasyonlarımızla tüm bu AVM'lerdeki yerimizi alarak, bu sayede müşterilerimizin şarj ihtiyaçlarını kolaylaştıracağız. İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'da bulunan Optimum AVM'ler, İstanbul, Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki Piazza AVM'ler, İstanbul'da Kozzy, Maltepe Park, Hilltown Küçükyalı, İzmir'de Hilltown Karşıyaka ve Bodrum'da istasyonlarımız bulunuyor." bilgisini paylaştı.

Hatem, konutlara ve sitelere Rönesans ChargeR istasyonları kurmayı öngördüklerini belirterek, organize sanayi bölgeleri, iş merkezleri, oteller, otoparkların farklı ihtiyaçlarına uygun çözümler sunacaklarını ve kullanıcı dostu mobil uygulama ile ticari ve bireysel ihtiyaçlar için en uygun çözümü sunduklarını kaydetti.

 

Elektrikli arabalar çoğalıyor! Şanlıurfa’ya yeni şarj istasyonları kuruluyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.