Urfa’da çocuklar için spor şenliği

Allianz Türkiye ve TEGV, 6 Şubat depremlerinden etkilenen ve Şanlıurfa’ya göç eden çocuklarda dahil olmak üzere Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’na kayıtlı tüm çocuklar için spor şenliği düzenledi. 250’yi aşkın çocuğun 10 farklı spor etkinliğine katıldığı şenlikte, paralimpik&dünya yüzme şampiyonu milli sporcu Sümeyye Boyacı da çocuklarla bir araya geldi.

Urfa’da çocuklar için spor şenliği

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen çocuklar da dahil olmak üzere, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı’na kayıtlı çocuklar, Allianz Motto Hareket sosyal sorumluluk programı kapsamında Şanlıurfa’da düzenlenen “MoveNow” spor şenliğine katıldı.

“Türkiye’nin Allianz’ı” olarak sürdürülebilir değer yaratma modeli kapsamında, toplumun iyiliği için gelecek nesilleri cesaretlendirmek amacıyla çalışan Allianz Türkiye, “iklim eylemi”, “sağlık ve kaliteli yaşam”, “nitelikli eğitim”, “toplumsal cinsiyet eşitliği” ile “insana yakışır iş ve ekonomik büyüme” gibi sürdürülebilir kalkınma amaçlarını destekleyen projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Allianz Grubu’nun sporun gücüne, spor ve sağlıklı yaşam kültürünün toplumda yaygınlaşmasının olumlu etkisine olan inancı doğrultusunda dünyanın pek çok ülkesinde yürüttüğü “MoveNow” adlı spor şenliği ilk kez Türkiye’de gerçekleşti.

2016 yılından bu yana devam eden ve 7-14 yaş grubu çocukların hareket ve spor yoluyla sağlıklı büyümelerine, gelişim göstermelerine katkı sağlayan kurumsal sosyal sorumluluk programı Allianz Motto Hareket kapsamında TEGV iş birliğinde düzenlenen “MoveNow” spor şenliği, 250'den fazla çocuğun katılımıyla 2 Aralık’ta Şanlıurfa’da gerçekleştirdi. Yaş gruplarına göre planlanmış 10 farklı spor etkinliğini deneyimleyen 250'yi aşkın çocuk, hareket ederken eğlendikleri ve öğrendikleri dopdolu bir gün geçirdi. Allianz Türkiye ve TEGV gönüllülerinin eşliğinde;takım çalışması, iş birliği, sorumluluk alma, iletişim kurma gibi becerilerini geliştiren sportif aktivitelere katıldı. Ayrıca paralimpik& dünya yüzme şampiyonu milli sporcu Sümeyye Boyacı, çocuklarla söyleşi yaparak ilham veren başarısının sırlarını paylaştı.

“MoveNow” spor şenliğiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Allianz Türkiye CEO’su Tolga Gürkan şunları söyledi: 

“Gelecek nesilleri destekleme sorumluluğumuzdan hareketle, depremden etkilenen çocukların yanında olmaya ve onlara destek olmaya büyük önem veriyoruz. Deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için bölgeye yapılan yardım çalışmalarına katkıda bulunmanın yanı sıra, özellikle çocukların sağlıklı gelişimlerini desteklemek ve yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak amacıyla sahada olmaya devam ediyoruz. Uzun yıllardır TEGV iş birliğinde devam eden ve bugüne kadar binlerce çocuğa ulaşmış olan Allianz Motto Hareket programımızı Şanlıurfa ve birçok ilimizdeki çocuklarla da buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.” 

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Genel Müdürü Sait Tosyalı, “Allianz Türkiye, uzun zamandır TEGV'e farklı konularda destek veriyor. 2016 yılından beri Allianz Motto Hareket Programı ile de binlerce çocuğumuz spor ve sağlıklı yaşam etkinliklerine katıldı. Bugün TEGV Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı'ndaki çocuklar farklı spor etkinliklerini deneyimledi ve eğlenceli bir gün geçirdi. Allianz Türkiye'ye verdikleri destek için teşekkür ederiz” dedi.

Urfa’da çocuklar için spor şenliği

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.