Hava harekatında kaç terörist etkisiz hale getirildi?

Üs bölgelerine terörist saldırılarının ardından Milli Savunma Bakanlığı bölgeye hava harekatı düzenledi. Irak ve Suriye'nin kuzeyine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terör hedefi imha edildi. Bakan Yaşar Güler, zorlu hava koşulları altında süren operasyonlarda dün geceden beri 25 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Hava harekatında kaç terörist etkisiz hale getirildi?

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güvenlik güçleri, 2 günde 12 askerin şehit olmasının ardından bölücü terör örgütüne yönelik Irak ve Suriye'nin kuzeyine başlattığı hava harekatı sürüyor.

Bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen çok sayıda hedef imha edildi.

Harekatlarda çok sayıda teröristin de etkisiz hale getirildi.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, operasyonlarda dün gece 13, bugün 12 bölücü örgüt üyesinin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

 

"YOK OLUP GİDECEKLER"
Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Bakan Güler, şu paylaşımda bulundu:

"Operasyonlar, kim destek verirse versin eli kanlı teröristler bu coğrafyadan yok olup gidinceye, artan şiddet ve baskıyla aralıksız taarruzî anlayışla devam edecek. Dün gece 13, bugün 12 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Yılbaşından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2156'ya ulaştı." 

Zap Metina üs bölgesindeki saldırıdan bir gün önce de Hakurk'ta bir tepede konuşlu bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına teröristler, uzun namlulu silahlar, roketatarlar ve el bombalarıyla saldırdı.

Bu saldırıda da 6 asker şehit olmuştu.

Hava harekatında kaç terörist etkisiz hale getirildi?

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.