Devlet bankalarında yeni kampanya: Düşük faizli 50 bin TL destek kredisi

Ziraat, Vakıf ve Halkbank, müşterilerini sevindirecek yeni bir kampanyayı duyurdu. 3 devlet bankasında geçerli ve sadece bu bankaların müşterilerine özel olan 50 bin TL düşük faizli kredi veriliyor.

Devlet bankalarında yeni kampanya: Düşük faizli 50 bin TL destek kredisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 50.000 TL'ye kadar nakit destek sağladığı yeni kampanyalarını açıkladılar.

Başvuru yapmak için tek şart, Ziraat, Vakıf veya Halkbank müşterisi olmak. Herhangi bir gelir grubundan, emekliden asgari ücretliye, serbest meslek sahibinden memura kadar herkes bu kampanyadan faydalanabilir. Başvuruları online olarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya kapsamında, müşterilere tek tıkla 50.000 TL'ye kadar nakit destek sağlanıyor. Bu destek, düşük faiz oranlarıyla ve uzun vadeli ödeme seçenekleriyle sunuluyor. Ayrıca, geri ödeme planınızı bütçenize göre özelleştirebilirsiniz.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'ın belirlediği başvuru şartları arasında; 18 yaşından büyük olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kredi notunun en az 1300 puan olması gibi genel koşullar bulunuyor. Başvuru yapmak isteyenler, bu bankaların maaş müşterisi olmaları halinde kolayca kampanyadan yararlanabilirler.

Online başvuru kanalları üzerinden şubeye gitmeden yapılan başvurular, hızlı bir şekilde değerlendirilip sonuçlandırılıyor. Bu kampanya ile Ziraat, Vakıf ve Halkbank, müşterilerine finansal destek sağlamak adına önemli bir adım atmış durumda.

Devlet bankalarında yeni kampanya: Düşük faizli 50 bin TL destek kredisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.