Şanlıurfa Hasene Vakfı ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi ailelere yardıma koşan derneklerden Hasene Vakfı, kentte ihtiyaç sahibi 85 aileye kömür dağıtımı yaptı.

Şanlıurfa Hasene Vakfı ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 Şanlıurfa Hasene Vakfı, hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımında bulunarak ailelerinin yüzlerini güldürdü.

Hasene Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Fadıl Yağlıtaş, Hollanda Hasene Vakfından gelen gözlemci Ömer Küçükekmez ile kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi 85 aileye kömür dağıtımında bulundukları belirtti.

Hasene Vakfı olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, “Şanlıurfa Hasene Vakfı olarak yaklaşık 85 aileye acil kış yardımı kömür dağıtımında bulunduk. Yoksul ailelerin  azda olsa yüzünü  güldürmüş olduysak ne mutlu bizlere.  Hollanda Hasane Vakfından gelen gözlemcimiz sayın Ömer Küçükekmez başkanımızın eşliğinde kapı kapı kış yakacağı kömürlerini evlere teslim etmiş olduk. Şanlıurfa’nın en kırsal mahallerinde yârdim dağıtımı gerçekleştirmiş olduk. Bu arada bizlere her daim destek veren tüm hayır sever  bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz emeği geçenlerden Allah razı olsun”.

 

Şanlıurfa Hasene Vakfı ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.