Ekinci: Eyyübiye 5 yıl mahrum kaldığı hizmetlerine tekrar kavuşacak

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Ekinci: Eyyübiye 5 yıl mahrum kaldığı hizmetlerine tekrar kavuşacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden Refah Partisi ( YRP) Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, yoğun bir saha çalışması gerçekleştirdi. Ekinci'ye ilgi yoğun olurken esnaf ve vatandaşlar destek sözü verdi.  

Mehmet Ekinci, beraberindeki Meclis Üyesi Adayı Bilal Tekatlı ve İl Başkan Yardımcısı Yusuf Çiftçi 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını son süratle sürdürüyor.

 Bu kapsamda, başarılı saha çalışmaları ile adından sıkça söz ettiren Mehmet Ekinci,  ilçe merkezinde Arapmeydanı ve Akarbaşı mahallelerinde saha çalışması gerçekleştirdi. Eyyübiye Belediyesi’nin kazanılması ile Eyyübiye’nin 5 yıl mahrum kaldığı hizmetlerine tekrar kavuşacağını belirten başkan adayı Ekinci, yapacağı önemli projeleri de tek tek vatandaşlara anlattı.

BİLAL TEKATLI: MEHMET EKİNCİ VE KASIM GÜLPINAR İÇİN DESTEK İSTEDİ 

Şanlıurfa' da başarılacak güzel işlerin Şanlıurfa’nın 13 ilçesine yayılacağını ve Şanlıurfa’nın Eyyübiye dahil tüm ilçelerinin artık sosyal belediyeciliğe kavuşacağına değinen Meclis Üyesi adayı Bilal Tekatlı , konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ve İl Başkan Yardımcısımız Yusuf Çiftçi ile birlikte Arapmeydanı ve Akarbaşı Mahallerinde esnafımızı ziyaret ederek Mehmet Ekinci'nin daha önce başardığı güzel işleri ve 31 Mart zaferi sonrası birlikte yapacağımız hizmetleri konuştuk.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden yeteri kadar hizmet alamadı. Bu bir gerçek. Şanlıurfa’ya ve Eyyübiye 'ye hizmet ve yatırım getirecek bir başkanlara ihtiyacımız var. Bu başkanlar da Büyükşehir Adayımız Mehmet Kasım Gülpınar ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayımız Mehmet Ekinci dir Kendisi geçmiş dönem Belediye Başkanımız deneyimli bir isim. Eyyübiye ilçemize birçok başarılı projenin kazandılmasında yer alan değerli bir isim. Ben Eyyübiye’de ve  Büyükşehir seçimlerinde destekleriniz istiyorum. Bu hizmet yolculuğunda sizlerin de desteğiyle Eyyübiye’mizi çok daha yaşanabilir bir İlçe yapacağız. Her köşe başında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dilekler ve dualar bize her zaman güç veriyor. Eyyübiye’de  olduğu gibi Şanlıurfa’nın bütün ilçelerinde her şey çok güzel olacak”.

Ekinci: Eyyübiye 5 yıl mahrum kaldığı hizmetlerine tekrar kavuşacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.