Şanlıurfa'daki adaylar şanslı! Ordu’daki aday: Ben nereden bulayım sana karıyı...

Ordu'da bir vatandaş, İYİ Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz'dan seçim çalışmaları sırasında 'eş' istedi. Seçim sürecinde yaşanan bu ilginç an, vatandaşların adaylara yönelik farklı beklentilerini de gözler önüne sererken “Şanlıurfa'daki adaylar şanslı” dedirtti.

Şanlıurfa'daki adaylar şanslı!   Ordu’daki aday: Ben nereden bulayım sana karıyı...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerin yaklaşmasıyla adaylar da seçim çalışmalarına hız verdi. İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Burada vatandaşların taleplerini dinleyen Enver Yılmaz, ilginç bir istekle karşı karşıya kaldı. Bir vatandaş, Yılmaz'ı adeta kenara çekip kulağına doğru konuştu.

 5 yıldır yalnız olduğunu söyleyen yaşlı bir vatandaş, Yılmaz’dan kendisine uygun bir eş bulmasını isteyerek, "Bana uygun, yaşıma uygun bir aile ayarla" dedi. Enver Yılmaz ise talep karşısında şaşırarak, “Ben nereden bulayım sana karıyı?” dedi. O anlar sosyal medyada hızla yayıldı.

Sosyal medyada hızla yayılan bu olay, seçim atmosferine ilginç bir renk kattı. Ordu'da yaşanan bu diyalog, seçim çalışmalarının gündemine oturdu.

 

Şanlıurfa'daki adaylar şanslı! Ordu’daki aday: Ben nereden bulayım sana karıyı...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.