Şanlıurfa’da görev yapan isim İçişleri Bakanlığına atandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ilk genel sekreteri olan Balamir Gündoğdu,5 yıllık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinin ardından İçişleri Bakanı müşaviri olarak atandı.

Şanlıurfa’da görev yapan isim İçişleri Bakanlığına atandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ilk genel sekreteri olan Balamir Gündoğdu, İçişleri Bakanı müşaviri olarak atandı.

Yaklaşık 5 yıldır Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürüten Gündoğdu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın talebiyle ‘bakan müşaviri’ olarak atandı. 

Atamasını sosyal medya hesabından duyuran Balamir Gündoğdu, “Kıymetli Kocaeli’li hemşehrilerim, İçişleri Bakanımızın talebiyle ‘Bakan Müşaviri’ olarak atanma sürecimin başladığını sizlerle paylaşmak isterim. 5 yıldır onurla ve gururla birlikte çalıştığım başta KBB başkanıma, tüm mesai arkadaşlarıma ve sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Balamir Gündoğdu, 2014-2015 yılları arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği ve Şanlıurfa BELSAN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuştu.

 

BALAMİR GÜNDOĞDU KİMDİR?

1990'da İçişleri Bakanlığı'nda denetmen olarak göreve başlamış, mahalli idareler kontrolörü olarak; yerel yönetimler üzerinde teftiş, araştırma ve soruşturma gibi görevler yürütmüştür. Diğer görevleri; 2002-2003 yılları arasında TBMM KİT Komisyonunda raportörlük yapmış, 2004-2009 yılları arasında Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı, 2009-2014 yılları arasında Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, 2014-2015 yılları arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olmuş, 2016 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapmış, 2016-2019 yılları arasında EGO Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. 2019 yılı itibarıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini yürütüyor. Geçmişte Ankara Metropol İmar A.Ş. ve Şanlıurfa Belsan A.Ş. yönetim kurulu başkanlığı görevlerini de üstlenmiştir. Çeşitli dergilerde yayımlanmış birçok makalesi ayrıca bir de kitabı bulunmaktadır.

Muhabir: Mine KÖSELER

Şanlıurfa’da görev yapan isim İçişleri Bakanlığına atandı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.