reklam alanı

Diyarbakır, Gaziantep ve Mardin’den geldiler: Şanlıurfa’da tonlarca satıldı…

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından düzenlenen buğday satış ihalesinde, Diyarbakır, Gaziantep ve Mardin’e tonlarca ekmeklik ve makarnalık buğday satıldı.

Diyarbakır, Gaziantep ve Mardin’den geldiler: Şanlıurfa’da tonlarca satıldı…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın ev sahipliğinde, Ceylanpınar Tarım İşletmeleri'ne ait 2024 yılı istihsali buğdayların satış ihalesinde, 11  bin 373 ton 37 kilogramlık ekmeklik ve makarnalık buğday satışa sunuldu.

Borsa binasında yer alan Buğday Pazarı Satış Salonu'nda gerçekleştirilen ihaleye, Şanlıurfa başta olmak üzere Kızıltepe, Diyarbakır, Gaziantep ve Mardin’den gelen firmalar yoğun ilgi gösterdi.

Toplam 26 firmanın katıldığı ihalede kıyasıya bir rekabet yaşanırken, ekmeklik buğday en yüksek 14 bin 350 TL’den, makarnalık buğday ise en yüksek 13 bin 980 TL’den satıldı. 

Satışlar, bölgedeki buğday piyasasına katkı sağlarken, sektör temsilcileri Şanlıurfa Ticaret Borsası'nın organizasyonunu kutladı.

Diyarbakır, Gaziantep ve Mardin’den geldiler: Şanlıurfa’da tonlarca satıldı…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.