Elazığ'da 4,9 büyüklüğünde meydana gelen ve Şanlıurfa dahil diğer çevre illerde de hissedilen deprem sonrası valiliklerden bilgilendirme amaçlı açıklama yapıldı.
Elazığ, Malatya ve Adıyaman Valilikleri herhangi bir olumsuzluk yaşanıp yaşanmadığına dair bilgiler paylaştı.
Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında ,"Geçmiş olsun Elazığ. Şu ana kadar intikal eden herhangi bir olumsuz durum yoktur. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun. Bütün birimlerimiz depremin ilimizdeki etkilerini yakından takip etmektedir" dedi.
Malatya Valisi Seddar Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlimizde de hissedilen Sivrice ( Elazığ ) merkezli depremden etkilenen tüm kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim afetlerden aziz milletimizi korusun" ifadelerini kullandı.
Adıyaman Valiliğinden yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:
"Bugün saat 21.09'da Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve ilimizde de hissedilen 4.9 şiddetindeki deprem nedeniyle ilgili birimlerimize herhangi bir olumsuz ihbar ulaşmamıştır. Başta AFAD olmak üzere yetkili kurumlarımız teyakkuz halinde olup, saha çalışmaları ve taramalar devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."
Kaynak: Vejdi Uluç
0 Yorum