EYYÜBİYE- Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Süleymanşah Gençlik Merkezi’nde Robotik Kodlama sınıfındaki çocuklar ve üniversite hazırlık kursu öğrencileriyle buluştu.
Ziyarette, Belediye Meclis Üyeleri Sinan Yavuz ve Abdülaziz Çiftçi eşlik etti.
Ziyaretten Robotik Kodlama sınıfındaki çocukları ve üniversite hazırlık kurslarına katılan öğrenciler projelerini tanıttılar.
KUŞ: GELECEĞİMİZİN TEMİNATI SİZLER OLACAKSINIZ
Ziyarette konuşma yapana Başkan Kuş, gençlerin toplumdan, örf ve adetlerinden ve vatanından kopmaya başladığını belirterek:” Biz, en başta bayrağımıza sadık olacağız, vatanımıza sadık olacağız, imanımıza sahip olacağız. İmanımızı kaybettiğimiz zaman bayrağımızın da vatanımızın da bir önemi kalmaz, O yüzden inşallah hem bayrağına hem vatanına hem de imanına sahip çıkan gençlik olarak topluma hizmet edersiniz. Bunun uzun süredir eksikliğini görüyoruz. İnşallah geleceğimizin teminatı sizler olacaksınız. Sizin talepleriniz bizim için emirdir. Ama bizim dediklerimizi uygularsanız” dedi.


0 Yorum