reklam alanı

Şok olay! Polise saldırı anı kamerada...

İzmir’de polis ekiplerine saldıran 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yumruklu saldırının görüntüleri de ortaya çıktı.

Şok olay! Polise saldırı anı kamerada...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, dün ilçeye bağlı Ertuğrul Mahallesi Sadık İleri Bulvarı’nda meydana geldi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamada, aynaları olmayan bir motosiklet durduruldu. Trafik yönünden idari para cezası uygulandığı sırada motosiklet sürücüsü ile yanında bulunan A.Y. (26), M.E. (26) ve C.Ş. (25) görevli polis memurlarına saldırdı. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan şüpheliler hakkında ‘görevi yaptırmamak için direnme’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından tahkikat başlatıldı.

Adliyeye sevk edilen şahıslardan C.Ş. serbest bırakılırken, A.Y. ve M.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Şok olay! Polise saldırı anı kamerada...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.