reklam alanı

Şanlıurfa’da ulaşım ağı güçleniyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü Batıkent Mahallesinde bulunan 7077. ve 4200. sokaklarda sıcak asfalt serimi tamamladı.

Şanlıurfa’da ulaşım ağı güçleniyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde yol altyapısını iyileştirme çalışmalarına hız kesmeden aralıksız sürdürüyor. 

Ekipler Karaköprü Batıkent Mahallesindeki yolun tamamlanmasıyla birlikte , Karşıyaka Mahallesinde de asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Gelişen yapılar ve artan trafik yoğunluğu göz önünde bulundurularak 7077. ve 4200. Sokaklarda yapılan bu asfalt serimi, bölgedeki ulaşımı daha verimli ve konforlu hale getirdi.

Karşıyaka Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Kızılyer ve Mustafa Direkli Caddelerinde üstyapı iyileştirme çalışmaları sürüyor.

Deforme olan kilitli parke taşları kaldırılarak, bu yollar sıcak asfaltla kaplanıyor. 

Çalışmaların, bölgedeki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmesi bekleniyor.

Şanlıurfa’da ulaşım ağı güçleniyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.