Olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Çiçekalan kırsal Mahallesinde meydana geldi.
İddiaya göre Müslüm Y. ile amca çocukları arasında sondajla açılan su kuyusu nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından evinin önüne giden amca çocukları Müslüm Y.'ye saldırdı. Kafasına taş darbesi alan Müslüm Y., bayılarak yere düştü.
Şahısların, yerde hareketsiz halde yatan Müslüm Y.'yi darp etmeye devam ettiği, defalarca kafasına taşla vurarak ezmeye çalışırken Olayı gören Müslüm Y.'nin eşi de saldırganlara taş atarak karşılık verdi
Kocasını saldırganların elinden kurtarmaya çalışan kadın da darp edilerek yaralandı. Dehşet anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerine gelen mahalleli, yerde yaralı ve baygın halde yatan Müslüm Y.’yi kurtardı.
Hastaneye kaldırılan Müslüm Y.'nin yüzündeki kemiklerin kırıldığı, gözünde ise görme kaybı oluştuğu, eşinin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.
Mahalleye giden jandarma ekipleri, kavgaya karışanları belirlemek için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


0 Yorum