reklam alanı

Kahta’da bir ilk: 1. Kitap Fuarı başlıyor

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı, 22-30 Kasım tarihleri arasında Ramazan Çarşısı’nı kültür ve sanatla buluştu

Kahta’da bir ilk: 1. Kitap Fuarı başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahta Belediyesi, ilçe tarihinde bir ilke imza atarak 22-30 Kasım tarihleri arasında Ramazan Çarşısı’nda 1. Kitap Fuarı’nı düzenliyor. Fuar, hafta içi 09.00-19.00, hafta sonu ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bu yıl ilk kez hayata geçirilen fuar, kitapseverler için zengin bir program sunuyor. Fuar kapsamında birbirinden değerli yazarlarla söyleşiler, imza günleri, okul buluşmaları ve konferanslar gerçekleştirilecek. Etkinlik, kentin kültürel yaşamına yeni bir soluk kazandırmayı hedefliyor.

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, etkinlik öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek fuarın ana teması ve kapsamına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Hallaç, Kahta’nın kültür ve sanat alanında yeni bir döneme adım attığını vurgulayarak, tüm vatandaşları bu kültür şölenine katılmaya davet etti.

Kahta’da bir ilk: 1. Kitap Fuarı başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.