reklam alanı

Ünlü gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklandı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yürütülen soruşturma kapsamında Mehmet Akif Ersoy dahil 4 kişi, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Ünlü gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklandı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve bir süredir devam eden soruşturma kapsamında yeni gelişmeler yaşandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında 8 şüpheli hakkında 'kullanmak için yasaklı ya da uyarıcı madde satın almak', 'kabul etmek veya bulundurmak'  veya 'yasaklı veya uyarıcı madde kullanmak, kullanılmasına yer ve imkan sağlamak' suçlarından gözaltı kararı verildi.

Eski Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy'un da aralarında bulunduğu şüpheliler akşam saatlerinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince gözaltına alındı.

MEHMET AKİF ERSOY VE 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Savcılıktaki ifadelerinin ardından sulh ceza hakimliğine sevk edilen Mehmet Akif Ersoy, Mustafa Manaz, Ufuk Tetik ve Ebru Gülan tutuklanırken, şüphelilerden Gizem Aybaktı, Buse Öztay, Elif Kılınç ve Dilara Yıldız ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Ünlü gazeteci Mehmet Akif Ersoy tutuklandı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.