reklam alanı

MHP 'süreç raporu'nu Meclis'e sundu: Atılacak adımların örgütün dağıtılmasına bağlı

MHP'nin 120 sayfalık 'Terörsüz Türkiye' raporu TBMM'ye sunuldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Atılacak adımlar örgütün sil

MHP 'süreç raporu'nu Meclis'e sundu: Atılacak adımların örgütün dağıtılmasına bağlı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 'Terörsüz Türkiye' raporunu Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonuna sundu. 

120 sayfalık rapora ilişkin konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Atılacak adımlar örgütün tamamen dağılmasına, silahların tamamen teslim edilmesine bağlı" ifadelerini kullandı. 

YILDIZ: HUKUKEN YAPILACAK ŞEYLER ŞARTA BAĞLI TABİİ

Feti Yıldız, rapora ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"DEM de teslim etmiş. Bugün muhtemelen AK Parti teslim ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi pazartesiye kadar süre istemiş. Tekrar bir gözden geçirilecekmiş. Önümüzdeki hafta artık tamamlanır ve yayınlanır.  120 sayfa. Daha çok siyasal değerlendirmeler var. Sonunda yapılacak şeyler var. Hukuken yapılacak şeyler şarta bağlı tabii. Örgütün tamamen dağıtılması, silahların teslim edilmesi, bu hususun da güvenlik güçleri tarafından tespit edilmesi ve ilan edilmesine bağlı."

 

MHP 'süreç raporu'nu Meclis'e sundu: Atılacak adımların örgütün dağıtılmasına bağlı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.