reklam alanı

Şanlıurfa’da binlerce çocuk tiyatroyla buluştu

ŞURKAV ile Kalben Derneği iş birliğinde kentte farklı okullarda eğitim gören 4 bin çocuk tiyatroyla buluştu. Vali Şıldak, etkinlikte emeği geçen kurum ve sanatçılara teşekkür etti.

Şanlıurfa’da binlerce çocuk tiyatroyla buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Kültür, Eğitim, Sanat, Araştırma Vakfı ile Kalben Derneği iş birliğinde düzenlenen Tiyatro Şenliği, 10-13 Aralık tarihleri arasında çocuklarla buluştu. Dört gün süren etkinlik boyunca binlerce çocuk tiyatronun büyülü dünyasıyla tanışma fırsatı buldu.

İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen oyunlar, şenlik süresince yaklaşık 4 bin çocuğa ulaştı. Sanatın ve hayal gücünün çocukların gelişimindeki önemine dikkat çeken etkinlik, minik izleyicilere hem eğlenceli hem de öğretici anlar yaşattı.

Çocukları sanatla buluşturan tiyatro şenliği, aileler ve eğitimciler tarafından da ilgi gördü. 

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, yapılan etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm kurum ve sanatçılara teşekkür ederek, “Şanlıurfa Kültür, Eğitim, Sanat, Araştırma Vakfı ve Kalben Derneği iş birliğiyle düzenlenen Tiyatro Şenliğinde 10-13 Aralık tarihleri arasında sevgili çocuklarımızı misafir ettik. 

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun sahnelediği oyunlar dört gün boyunca yaklaşık 4 bin çocuğumuzla buluştu.

Çocuklarımızı sanatla ve tiyatronun hayal gücüyle buluşturan bu eğlence dolu etkinliğe katkı sağlayan bütün kurumlara ve sanatçılara teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi. 

Şanlıurfa’da binlerce çocuk tiyatroyla buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.