reklam alanı

Libya askeri heyetini taşıyan uçak Ankara'da düştü! Uçakta 5 kişi bulunuyordu

Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali Al-Haddad'ı taşıyan uçak Ankara’dan kalktıktan kısa bir süre sonra düştü.

Libya askeri heyetini taşıyan uçak Ankara'da düştü! Uçakta 5 kişi bulunuyordu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Libya Genelkurmay Başkanı Muhammed Ali Ahmed El Haddad ile Genelkurmay Başkanlığında bugün bir araya geldi.

Akşam saatlerinde ülkesine dönmek üzere Ankara Esenboğa Havalimanı gelen El Haddad’ın bindiği Malta bayraklı 9H-DFS kuyruk tescilli Dassault Falcon 50 tipi jet ile Haymana yakınlarındayken iletişim kesildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uçağın acil iniş bildiriminde bulunduğunu ancak sonrasında uçakla yeniden temas sağlanamadığını duyurdu.

Uçakta Libya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sayın Muhammed Ali Ahmed El Haddad’ın da aralarında bulunduğu 5 yolcunun bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

Libya askeri heyetini taşıyan uçak Ankara'da düştü! Uçakta 5 kişi bulunuyordu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.