reklam alanı

Şanlıurfa’da 40 saatlik kar engelinden sonra seferler yeniden başladı

Şanlıurfa’da etkili olan yoğun kar yağışı sonrası GAP Havalimanında yaklaşık 40 saat boyunca durdurulan uçak seferleri yeniden başladı.

Şanlıurfa’da 40 saatlik kar engelinden sonra seferler yeniden başladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çarşamba günü Şanlıurfa genelinde etkili olan kar yağışı sonrası pistte oluşan buzlanma ve sis nedeniyle GAP Havalimanında uçak seferleri iptal edilmişti. 

Olumsuz hava koşulları sebebiyle hava trafiğine kapatılan havalimanında seferler, dün havanın düzelmesiyle birlikte yeniden başlatıldı.

Havalimanı pistinde ve apron sahasında yürütülen kapsamlı temizlik ile güvenlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından, yaklaşık 40 saatlik aradan sonra ilk uçuş dün sabah saatlerinde gerçekleştirildi.

Seferlerin yeniden başlamasıyla birlikte GAP Havalimanı, gün içerisinde Ankara, İstanbul, İzmir ve Cide başta olmak üzere farklı hatlarda yaklaşık 20 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Şanlıurfa’da 40 saatlik kar engelinden sonra seferler yeniden başladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.