Fenerbahçe aşkı Urfa esnafına tepsi tepsi baklava dağıttırdı!

Şanlıurfa’da yıllardır Fenerbahçe’yi tutan bir esnaf, Fenerbahçe’nin Turkcell Süper Kupa kazanmasını baklava dağıtarak kutladı.

Fenerbahçe aşkı Urfa esnafına tepsi tepsi baklava dağıttırdı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL HABER I Turkcell Süper Kupa finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, dev derbide rakibini 2-0 mağlup ederek kupada şampiyonluğa ulaştı.

Sarı-lacivertlilerin gollerini 28. dakikada Matteo Guendouzi, 48. dakikada ise Jayden Oosterwolde kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa’da 4. kez şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. 

Daha önce 2007, 2009 ve 2014 yıllarında kupayı müzesine götüren sarı-lacivertlilerin şampiyonluğuna, Şanlıurfa’daki taraftarları da ortak oldu.

Bunlardan biri de yıllardır Fenerbahçe’yi tutan Şanlıurfalı esnaf İsmail Doğan oldu. Doğan, Fenerbahçe'nin Turkcell Süper Kupa kazanmasını mahallede 2 tepsi baklava dağıtarak kutladı. 

DOĞAN: EĞER KAZANIRSAK TEPSİ TEPSİ BAKLAVA DAĞITACAĞIM DEDİM

Doğan, yıllardır Fenerbahçeli olduğunu belirterek, bu şampiyonluk mutluluğunu baklava dağıtarak kutladığını belirterek, “Doğan, gençliğinden beri Fenerbahçe maçlarını izlediğini ve bu maçta da her saniyesini heyecanla beklediğini belirterek , “Süper Kupa için günler öncesinden adak adamıştık. Yaşım kırk dokuz, kırk dokuz senedir Fenerbahçeliyim. O kadar fanatiğim ki gençliğimden beri maçlarını izliyorum, takip ediyorum. Maçtan üç-dört gün önce arkadaşlarla buluşuyorduk. Dedim ki, ‘Eğer kazanırsak tepsi tepsi baklava dağıtacağım.’ Sözümü de tuttum; bir çarşıda, bir de dükkanımın yanında iki tepsi baklava dağıttık. Maç günü geldiğinde ekran başında yerimi aldım, maçın her saniyesini heyecanla bekledim. Yıllardır Fenerbahçe’ye olan bağlılığımın en güzel anıydı. Adak adamıştım, sözümü tuttum, takımımız kazandı ve o anı yaşayarak gönlümü ferahlattım. İşte bir Fenerbahçeli olarak yaşadığım en güzel deneyimlerden biriydi. Mayıs ayında şampiyon olursak, o zaman da lahmacun dağıtacağım ”dedi.

Fenerbahçe aşkı Urfa esnafına tepsi tepsi baklava dağıttırdı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.