Şanlıurfa Valiliğinden şiddet mağduru kadın için ilk açıklama! "Gerekli destekler sağlanmıştır"

Şanlıurfa Valiliği, Ankara’da eşi tarafından şiddete uğrayan Fatma Çakmak’a yönelik tüm yasal süreçlerin hassasiyetle yürütüldüğünü ve gerekli desteklerin sağlandığını açıkladı.

Şanlıurfa Valiliğinden şiddet mağduru kadın için ilk açıklama! "Gerekli destekler sağlanmıştır"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valiliği, basında yer alan ve Ankara’da şiddete maruz kalan Şanlıurfalı Fatma Çakmak ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 

Açıklamada, söz konusu olayla ilgili başta tedbir kararı olmak üzere tüm yasal süreçlerin Valilik koordinasyonunda yerine getirildiği belirtildi.

Valilikten yapılan açıklamada, ilgili kurumlar tarafından gerekli işlemlerin de gerçekleştirildiği ve çalışmaların yakından takip edildiği ifade edildi. 

“GEREKLİ İŞLEMLER GERÇEKLEŞTİRMİŞ VE DESTEKLER SAĞLANMIŞTIR”  

Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Basında da yer alan Ankara’da şiddete maruz kalan Şanlıurfalı hemşehrimiz ile ilgili başta tedbir kararı olmak üzere bütün yasal süreçler Valiliğimizin koordinasyonu altında hassasiyetle yerine getirilmiştir. İlgili kuruluşlarımız tarafından gerekli işlemler gerçekleştirmiş ve destekler sağlanmıştır.  Konu Valiliğimiz tarafından yakından takip edilmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Şanlıurfa Valiliğinden şiddet mağduru kadın için ilk açıklama! "Gerekli destekler sağlanmıştır"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.