Şanlıurfa’da Kandil Duası bile yol için!

Ceylanpınar ile Kızıltepe'yi birbirine bağlayan karayolunun bakımsız hali ve derin çukurlar, ilçe sakinlerinin sabrını zorlamaya devam ediyor. Yıllardır yapılması beklenen yol iyileştirmeleri, vatandaşların mizahi yorumlarıyla yeniden gündem oldu.

Şanlıurfa’da Kandil Duası bile yol için!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde Kızıltepe yolundaki bozulmalar, sürücüler ve bölge halkı için ciddi bir sorun teşkil etmeye devam ediyor. Her gün binlerce aracın kullandığı güzergahta asfaltın yer yer tamamen çöktüğü, oluşan "köstebek yuvası" benzeri deliklerin araçlarda maddi hasara yol açtığı ve trafik güvenliğini tehlikeye attığı belirtiliyor.

MİZAHLA KARIŞIK TEPKİ: "PAPUA YENİ GİNE" GÖNDERMESİ

Ceylanpınar halkının bu haklı talebi, internet üzerinde yer yer ironik paylaşımlarla da desteklendi Sosyal medyada kısa sürede gündem olan ve paylaşım rekorları kıran mizahi paylaşımlar, yerel siyasilerin ilgisizliği sert bir dille eleştirildi. 

Paylaşımlarda, "Ceylanpınar yolunun yapımı için Papua Yeni Gineli milletvekilleri seferber oldu!", “Siyasilerden umudunu kesen Ceylanpınarlılar Berat Kandilinde ellerini semaya Kızıltepe yolunun yapımı için kaldırdı.” ifadeleri dikkat çekti.

Şanlıurfa’da Kandil Duası bile yol için!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.