Viranşehir'de zabıtadan sıkı denetim! Binlerce ürün imha edildi

Viranşehir’de belediye zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş 15 binden fazla gıda ve tüketim ürünü toplatılarak imha edildi.

Viranşehir'de zabıtadan sıkı denetim! Binlerce ürün imha edildi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Viranşehir’de belediye zabıta ekipleri, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini sürdürüyor. 

Bu kapsamda ekipler, marketler, bakkallar, depolar ve çeşitli satış noktalarında raf ve stok kontrollerini titizlikle gerçekleştirdi.

Denetimler sırasında halk sağlığını tehdit edebilecek 15 binden fazla gıda ve tüketim ürünü tespit edildi. Mevzuata aykırı şekilde satışa sunulan ürünler toplatılarak imha edilirken, kurallara uymayan işletmeler hakkında yasal işlem uygulandı ve gerekli uyarılar yapıldı.

GÜLGÜR: GEREKLİ İŞLEMLER KARARLILIKLA UYGULANACAKTIR

Viranşehir Zabıta Müdürü Mustafa Gülgür, halk sağlığını riske atan hiçbir uygulamaya müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşması bizim önceliğimizdir. Halk sağlığıyla oynayan kim olursa olsun, gerekli işlemler kararlılıkla uygulanacaktır” dedi.

Yetkililer, gıda güvenliği ve tüketici sağlığını tehdit eden unsurlara karşı denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Viranşehir'de zabıtadan sıkı denetim! Binlerce ürün imha edildi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.