Viranşehir Belediyesi olumsuzluklara karşı önlemleri artırdı

Viranşehir Belediyesi, ilçede etkili yağış nedeniyle oluşan olumsuz durumlara karşı tedbir alarak çalışmalarına devam ediyor.

Viranşehir Belediyesi olumsuzluklara karşı önlemleri artırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde etkili olan yağışların ardından Viranşehir Belediyesi ekipleri sahada çalışma başlattı.

Ekipler, yağışların olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla kent genelinde rögar ve mazgal temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Koordineli şekilde yürütülen çalışmalarla su tahliyesinin sağlıklı ilerlemesi hedeflenirken, birçok noktada eş zamanlı müdahaleler yapıldı.

Bu kapsamda bugün çalışma yürütülen alanlar arasında Yeni Mahallesi 721. Sokak, Kanuni Caddesi, Gölbaşı Mahallesi, Yeni Mahallesi Hastane Yolu, Selahattin Eyyubi 42. Sokak, Fahri İnan Caddesi, Atatürk Mahallesi 25. Sokak ile Kışla Mahallesi Emiroğlu Caddesi yer aldı.

Öte yandan Viranşehir Belediye Başkanı Serhat Dicle İnan’ın da çalışmları yakından takip ediyor.

Başkan İnan, kriz masasında bizzat görev alarak vatandaşlardan gelen ihbar ve şikayetleri değerlendirdiği, ekipleri anlık olarak yönlendirdiği belirtildi.

Viranşehir Belediyesi, olası olumsuzluklara karşı çalışmalarını sürdürürken, vatandaşların da dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Viranşehir Belediyesi olumsuzluklara karşı önlemleri artırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.