Şanlıurfa’da mevsimler birbirine girdi!  Urfa bambaşka bir güne uyandı…

Türkiye’nin en sıcak illerinden biri olan Şanlıurfa’da, hava sıcaklıklarında yaşanan ani düşüş vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Şanlıurfa’da mevsimler birbirine girdi!  Urfa bambaşka bir güne uyandı…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumartesi güneşli ve sıcak hava Şanlıurfa genelinde adeta bahar esintileri yaşattı. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar park ve bahçelere akın ederken, kent genelinde kışlık kıyafetlerin yerini hafif ceketler almıştı.

SABAH UYANANLAR GÖZLERİNE İNANAMADI

Ancak gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren soğuk hava dalgası, sabah saatlerinde şehri adeta "buz kesti". Güne dünkü güneşli havaya güvenerek uyanan Şanlıurfalılar, kapıyı açtıklarında kışı andıran sert bir rüzgar ve düşük sıcaklıkla karşılaştı.

VATANDAŞLAR HAZIRLIKSIZ YAKALANDI 

Açık havada vakit geçiren pek çok kişi, bugün dondurucu soğuk nedeniyle kalın montlarına ve atkılarına geri dönmek zorunda kaldı. Termometrelerdeki ani düşüşün, önümüzdeki günlerde de etkisini sürdürmesi bekleniyor.

 

 

Şanlıurfa’da mevsimler birbirine girdi!  Urfa bambaşka bir güne uyandı…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.