Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Müslüm Gülel Ortaokulu öğrencileri Türkiye genelinde düzenlenen judo şampiyonlarına adeta damga vurdu.
11 YAŞINDAKİ MUSTAFA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK
Okulun 5. sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Mustafa Ayata judo küçükler 30 kiloda il birincisi oldu. Başarısını Siirt’te düzenlenen bölge şampiyonasında da sürdüren Ayata, burada da birincilik kürsüsüne çıkarak Bilecik’te yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Genç sporcunun bu süreçte en büyük destekçisi ise judo antrenörü Abdurrahman Kara oldu.
13 YAŞINDAKİ İBRAHİM TÜRKİYE 7.’Sİ OLDU
Okulun 7. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki İbrahim Halil Ekinci ise judo yıldızlar 55 kiloda il birincisi oldu. Gaziantep’te gerçekleştirilen bölge şampiyonasında da birincilik elde eden Ekinci, Karaman’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası’na katıldı. Burada sergilediği performansla Türkiye 7’ncisi olan Ekinci’nin başarısında, antrenörü Mahmut Ekinci’nin önemli katkısı olduğu belirtildi.

0 Yorum