Şanlıurfa’da tahminler şaştı! Beklenen olmadı

Rekor yağışlarla geçen zorlu kışın ardından Şanlıurfa, tahminlerin aksine pırıl pırıl bir güne uyandı.

Şanlıurfa’da tahminler şaştı! Beklenen olmadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rekor düzeydeki yağışlarla geçen kış mevsiminin ardından Şanlıurfa, bugünlerde güneşli bir bahar atmosferine ev sahipliği yapıyor. Yılın ilk aylarında metrekareye düşen yağış miktarıyla son yılların en yağışlı dönemini yaşayan kentte, son günlerdeki hava durumu tahminleri ters köşe yaptı.

Meteoroloji’nin yağış beklentilerine rağmen Şanlıurfa semalarında güneş yüzünü gösterdi. Özellikle bugün sabah saatlerinden itibaren beklenen yağmurlu havanın aksine, şehir genelinde açık ve ferah bir hava etkili oluyor. Kışın gri bulutlarının yerini alan bu atmosfer, sokaklarda bahar havası estiriyor.

Vatandaşlar, rekorlarla dolu yağışlı dönemin ardından gelen bu güneşli günlerin tadını çıkarırken; kentin tarihi ve sosyal alanlarında baharın canlılığı hissedilmeye başlandı.

 Şanlıurfa, tahminlerin aksine sakin ve güneşli bir gün geçirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da tahminler şaştı! Beklenen olmadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.