Şanlıurfa’da kavşak çalışmasında ağaçlara zarar! Büyükşehir harekete geçti

Büyükşehir, Evren Sanayi Bölgesinde süren köprülü kavşak çalışmaları sırasında bir personelin iş makinesiyle ağaçlara zarar verdiğinin tespit edilmesi üzerine idari soruşturma başlatıldığını ve personelin görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Şanlıurfa’da kavşak çalışmasında ağaçlara zarar! Büyükşehir harekete geçti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Evren Sanayi Bölgesinde yapımı süren köprülü kavşak çalışmaları sırasında bir belediye personelinin iş makinesiyle ağaçlara zarar verdiğinin tespit edildiğini açıkladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, olayın kurumun çevreye duyarlı hizmet anlayışıyla bağdaşmadığı vurgulandı.

Açıklamada, söz konusu personel hakkında derhal idari tahkikat başlatıldığı ve soruşturmanın selameti açısından görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

“PERSONEL HAKKINDA DERHAL İDARİ TAHKİKAT BAŞLATILDI”

Büyükşehir’in sosyal medya hesabı aracılığıyla konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Evren Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden köprülü kavşak çalışmaları sırasında, bir belediye personelinin iş makinesiyle bölgedeki ağaçlara zarar verdiği tespit edilmiştir. Belediyemizin çevreye duyarlı hizmet anlayışı ve doğaya saygı ilkeleriyle bağdaşmayan bu üzücü olayla ilgili olarak, söz konusu personel hakkında derhal idari tahkikat başlatılmış; soruşturmanın selameti açısından görevinden uzaklaştırılmıştır. Yaşanan konuyu hassasiyetle takip ettiğimizi kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”

Şanlıurfa’da kavşak çalışmasında ağaçlara zarar! Büyükşehir harekete geçti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.