Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasının ardından Gültekin ve Aslantatar aileleri arasında oluşan gerginlik, kanaat önderlerinin ve yerel yöneticilerin girişimleriyle son buldu.
Kazanın ardından başlayan husumet sürecinde, taraflar arasında uzun süredir devam eden anlaşmazlığın giderilmesi için yoğun çaba sarf edildi.
Barış sürecine Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ve bölgedeki kanaat önderleri de aracılık etti. Yapılan görüşmelerin ardından Gültekin ve Aslantatar aileleri bir araya getirilerek uzlaşma sağlandı.
Başkan Ayhan sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Gültekin ve Aslantatar aileleri arasında vuku bulan elim trafik hadisesinin sulh ile neticelenmiş olması bizleri memnun etmiştir... Tarafların göstermiş olduğu sağduyu ve barış iradesi takdire şayandır. Birliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

0 Yorum