Şanlıurfa’da merdiven için Fatma Şahin pankartı! Belediye 'raporlar olumsuz' dedi

Karaköprü’de bir sokakta merdiven bulunmaması nedeniyle vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Ancak belediye tarafından yapılan değerlendirmelerde, bölgede merdiven yapımının uygun olmadığı belirtildi.

Şanlıurfa’da merdiven için Fatma Şahin pankartı! Belediye 'raporlar olumsuz' dedi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü ilçesine bağlı Akpıyar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, mahallede bulunan bir sokakta merdiven olmaması nedeniyle günlük yaşamda ciddi zorluk yaşadıklarını dile getirdi. Özellikle yaşlılar ve çocuklar için ulaşımın güç hale geldiğini belirten mahalle sakinleri, uzun süredir çözüm beklediklerini ifade etti.

PANKARTLA DİKKAT ÇEKTİLER

Taleplerinin karşılık bulmadığını söyleyen vatandaşlar, bu kez farklı bir yönteme başvurdu. Mahallede pankart açan vatandaşlar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hitap ederek, “Merdiveni lütfen siz yapın” ifadeleriyle dikkat çekmeye çalıştı.

BELEDİYEDEN ‘OLUMSUZ RAPOR’ AÇIKLAMASI

Karaköprü Belediyesi yetkililerinden alınan bilgiye göre ise söz konusu talebin daha önce değerlendirildiği belirtildi. Ekiplerin sahada inceleme yaptığı ve eğimin yüksek olması nedeniyle olumsuz rapor verdiği ifade edildi.

ALTERNATİF YOLLAR VE TEKNİK ENGELLER

Yetkililer ayrıca, merdiven yapılması istenen noktaya alternatif geçiş yollarının bulunduğunu ifade etti. Söz konusu alanın farklı bir kuruma ait olduğu ve bölgede elektrik hattının geçtiği de belirtilerek teknik engellerin bulunduğu kaydedildi. 

Şanlıurfa’da merdiven için Fatma Şahin pankartı! Belediye 'raporlar olumsuz' dedi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.