Siverek Gazeteciler Cemiyeti kuruldu

Siverek’te görev yapan gazeteciler, mesleki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Siverek Gazeteciler Cemiyeti’ni kurdu.

Siverek Gazeteciler Cemiyeti kuruldu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde görev yapan gazeteciler, mesleki dayanışmayı güçlendirmek ve basın çalışanlarını ortak bir çatı altında buluşturmak amacıyla Siverek Gazeteciler Cemiyeti'ni kurdu.

Bir süredir yürütülen kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından cemiyetin resmi kuruluş belgeleri, Siverek Kaymakamlığı Sivil Toplumla İlişkiler Şefliğine teslim edildi.

Kurucu yönetim kurulunda Mehmet Şükrü Dolaş başkanlığa seçilirken, başkan yardımcılığı görevine A. Deniz Uğurlu, genel sekreterliğe Mevlüt Bayraktar, saymanlığa ise Yusuf Eyyüp Sarı getirildi.

Siverek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Şükrü Dolaş, kuruluş sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, ilçede görev yapan gazetecilerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti.

Zor bir coğrafyada görev yaptıklarını hatırlatan Dolaş, "Siverek'te görev yapan basın mensuplarını aynı çatı altında buluşturmak, mesleki dayanışmayı artırmak ve gazetecilik mesleğinin saygınlığına katkı sunmak amacıyla bu yola çıktık. Cemiyetimizin, ilçemizdeki tüm gazeteciler için ortak bir platform olmasını hedefliyoruz. Basın çalışanlarının haklarını koruyan, mesleki gelişimi destekleyen ve kamu yararını önceleyen bir anlayışla faaliyet göstereceğiz." dedi.

Cemiyet, üye kayıtlarının başlamasının ardından çeşitli mesleki ve sosyal faaliyetler yürütmeyi planlıyor.

Siverek Gazeteciler Cemiyeti kuruldu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.