Kırmızı-siyahlı ekip, maçı kazanması halinde 2026-2027 sezonunda 3. Lig’de mücadele etmeye hak kazanacak.
Maçın oynanacağı yerin Siverek’ten 1371 uzaklığı hem taraftarlar hem de bölge halkı tarafından tepki çekti.
TARAFTARLARDAN MESAFE TEPKİSİ
Siverek ile Tire arasının yaklaşık 15 saatlik kara yolu mesafesi olduğuna dikkat çeken taraftarlar, karşılaşmanın Güneydoğu Bölgesinde bir ilde oynanmasını talep etti.
Öte yandan müsabaka için Siverek’ten ve farklı şehirlerden yüzlerce taraftarın yola çıkacağı belirtildi. Taraftarların ulaşımı için otobüsler ve araçlar organize edilirken, gidiş-dönüş için herhangi bir ücret alınmayacağı, ayrıca katılım sayısında sınır bulunmadığı aktarıldı.
TARAFTARLAR SEFERBER OLDU
Siverek’ten maça gitmek isteyenlerin belirlenen iletişim hattı üzerinden kayıt yaptırdığı öğrenilirken, Antalya ve İzmir’de yaşayan Siverekliler için de ayrıca otobüs tahsis edileceği bildirildi.
TFF KARARI TEPKİ ÇEKTİ
Karşılaşma için Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) İzmir Tire’yi tercih etmesi ise tartışma konusu olurken, bazı taraftarlar kararın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini belirti.

0 Yorum