Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa’da iki aile arasında halı sahada top oynarken kavga çıkmıştı. Aileler arasında çıkan kavga, çevredekilerin araya girmesiyle sonlandırıldı.
DİYARBAKIR VE ELAZIĞ’DA DA KAVGA ÇIKTI
At yetiştiricisi olan iki ailenin üyeleri dün akşam saatlerinde Diyarbakır ve Elazığ'daki hipodromlarda ve Ankara’da karşılaştı.
Her 3 ilde başlayan sözlü tartışmalar bir anda taşlı sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Hipodromlarda yakınlarının arasında kavga çıktığını duyup gelen ve Şanlıurfa'da birbirlerine komşu iki köyde yaşayan aileler de kavgaya tutuştu.
2 KİŞİ ÖLDÜ
Diyarbakır'daki kavgada yaralanan 8 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Diyarbakır’da hastaneye kaldırılan yaralılardan Bayram ve Ahmet Çizik, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diyarbakır ve Elazığ’da yaralanan 11 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

0 Yorum