Kardaş, aradan geçen yıllara rağmen sevdiği kızı unutmadığını ve onu görmek için belirli aralıklarla Şanlıurfa’ya geldiğini söyledi. Ancak zaman içerisinde yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirmeye başlayan Kardaş, kalacak yer bulamadığını ve sokakta yaşam mücadelesi verdiğini ifade etti.
SEVDİĞİ KIZ İÇİN ŞANLIURFA’DA SOKAKTA KALIYOR
Sevdiği genç kızın da kendisine karşı duyguları olduğunu öne süren Kardaş, evlilik konusunda önündeki en büyük engelin maddi imkansızlıklar olduğunu iddia etti. Kardaş, yaşadığı zorluklara rağmen sevgisinden vazgeçmediğini dile getirdi.
Şanlıurfa’ya her gelişinde sevdiği kişiyi görmek istediğini söyleyen Kardaş, yaşadığı durumu anlatarak destek beklediğini ifade etti. Sokakta kaldığını ve zor şartlar altında hayatını sürdürmeye çalıştığını belirten Kardaş, yetkililere ve hayırseverlere sesini duyurmak istediğini söyledi.
KARDAŞ: BALIKLIGÖL’DE URFALI BİR KIZ GÖRDÜM VE ETKİLENDİM
Sevdiği kız için elinden gelen her şeyi yaptığı ifade eden Kardaş, “Vanlıyım. 7 yıl önce Şanlıurfa’da öğretmen olan kuzenimi görmek için gelmiştim. Balıklıgöl’de Urfalı bir kız gördüm ve etkilendim. Kızla tanıştım, görüşmelerimiz oldu. Kız da beni seviyor. Kızın ailesi evlenmemize izin vermiyor. En büyük nedeni ise maddi imkansızlıklar. 7 yıldır Şanlıurfa’ya aralıklılarla geliyorum. Maddi imkanım olmadığı için kalacak yer bulamıyorum, sokakta kalıyorum. Şanlıurfa’da sevdiğim kızı görmek için geliyorum ama ailesi istemiyor” dedi.
"YETKİLİLER SESİMİ DUYSUN"
Zor durumda kaldığını ve destek beklediğini söyleyen Kardaş, “Tüm dünyaya seslenmek istiyorum. Yetkili kim varsa bu duruma bir el atsın. Para olmadığı için sokakta kalıyorum. Yıllardır bu durum böyle devam ediyor. Buraya sırf kızı görmek için geliyorum.” ifadesini kullandı.


0 Yorum