Kent insanının nefes alması ve su sporlarıyla buluşması amacıyla inşa edilen mega tesis, son dönemde ortaya çıkan görüntülerle ziyaretçilerin tepkisini çekti.
SUNİ ÇİMLER SÖKÜLDÜ, YÜRÜYÜŞ YOLLARI HARABEYE DÖNDÜ
Tesis çevresindeki yürüyüş hatlarında yer alan suni çim kaplamaların kalktığı, zemin döşemelerinin parçalanarak döküldüğü öne sürüldü. Gölet kenarlarında biriken çöpler ve atıl vaziyetteki zemin kaplamaları, tesisin bakım yetersizliği olduğunu gözler önüne serdi.
Fiziki bakımsızlığın yanı sıra tesisi ziyaret eden vatandaşların bir diğer şikayet konusu ise alandaki güvenlik personeli oldu. Ziyaretçiler, tesis sınırları içerisinde görev yapan güvenlik personelinin kaba ve ilgisiz bir tutum sergilediğini iddia ederek, duruma tepki gösterdi.
Hem tesisin fiziki yıpranmışlığından şikayetçi olan vatandaşlar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çağrıda bulundu. Vatandaşlar, alanın heba olmaması için zemin yenileme çalışmalarının başlatılmasını talep etti.


0 Yorum