kaynak olarak ekleyin
Şanlıurfa’nın sağlık altyapısına önemli katkı sağlaması beklenen Şehir Hastanesinde açılış öncesi hazırlıklarda sona gelindi.
Sağlık Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan hastanede donatım ve hizmete hazırlık çalışmaları devam ederken, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldakhastaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Vali Şıldak, hastanenin farklı bölümlerini gezerek yürütülen çalışmaların son durumunu yerinde gördü. Yetkililerden bilgi alan Şıldak, poliklinik, servisler ve acil servis bölümlerinde yapılan hazırlıkları inceledi.
Hastanenin bahçesinde gerçekleştirilen düzenlemeleri de inceleyen Vali Şıldak, sağlık tesisinde görev yapacak personel ile sunulacak sağlık hizmetlerine ilişkin planlamaları değerlendirdi.
3 EKİM’DE AÇILMASI PLANLANIYOR
Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin açılış tarihi daha önce Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu tarafından açıklanmıştı. Bakan Memişoğlu, hastanenin 3 Ekim 2026 tarihinde hizmete açılacağını duyurmuştu.
Açılış hazırlıklarının tamamlanmasıyla birlikte Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin kentte sağlık hizmetlerinin kapasitesini önemli ölçüde artırması bekleniyor. Hastanenin hizmete girmesiyle birlikte vatandaşlara daha kapsamlı ve modern sağlık hizmeti sunulması hedefleniyor.


0 Yorum