kaynak olarak ekleyin
Birlikte Yol Alanlar Kültür, Eğitim ve İnsani Yardım Derneği (BİRYOL-DER), Filistinlilere yönelik insani yardım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda dernek yetkilileri, Gazze’de ve Mısır’da yaşayan ihtiyaç sahibi Filistinlilere nakdi yardım ulaştırmak amacıyla Mısır’a gitti.
Yürütülecek yardım çalışmaları kapsamında öncelikli olarak ihtiyaç sahibi ailelere, yetim çocuklara ve şehit ailelerine destek sağlanması hedefleniyor.
BİRYOL-DER İnsani Yardım Derneği Kurucusu Nusret Yılmaz da bölgede ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek yardım çalışmalarına katıldı. Dernek, yaşanan insani krizin etkilerini hafifletmek ve mağdur ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
BİRYOL-DER, Filistinli ailelere ulaştırılacak yardımlara katkı sunmak isteyen hayırseverleri dayanışmaya davet etti.


0 Yorum