Reklam Alanı

URFA'NIN BÜYÜK KANGRENİ: ELEKTRİK SORUNU

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Urfa’mızın birçok farklı alanda sorunları mevcut olduğunu hepimiz biliriz.

Ancak bir sorun var ki gelişen bir dünyanın en önemli ihtiyaçlarından birinin sekteye uğraması sorunu diyebiliriz. Bu sorun elektrik sorunu.

Urfa’da her semtte her hafta kesintisiz en az iki veyahut daha fazla elektrik kesintisi olur. Çağımızda her şey elektrikle oluşuyor. Elektrik olmadan iletişim olmaz, ulaşım olmaz.

Geçtiğimiz haftalarda şehrimizin takımı olan Şanlıurfaspor ve Kocaelispor arasında gerçekleşen müsabakada ulusal bir yayın kuruluşunun sergilediği maçta bütün Türkiye’nin gözleri önünde maçın seyrinde sekiz dakika gibi bir süre boyunca elektrik kesimi oluştu.

Şanlıurfaspor, takım isminin içinde enerji olan ve Astor Enerji adlı şirketle ortaklık sözleşmesi imzalamış olması maç anında enerji kesintisinin yaşanması maalesef tezatlığı beraberinde getirmektedir. Bu bizim şehrimize açıkçası bir lekedir.

Elektrik dağıtımını gerçekleştiren özel şirket ve veyahut kamuya bağlı şirketlerin bu duruma hızlı bir çözüm bulmaları gereklidir.

Şunu belirtmekte fayda var, faturalar gelince son ödeme tarihi geçince bu şirketler faturasını geciktiren hane veyahut elektriği kullananlardan elektrik akımını kesebilmektedirler ta ki fatura ödenene kadar.

Eğer bu yapılabiliyorsa o zamanda doğru dürüst akım verilmelidir.

Başka şehirlerin kasaba veyahut mezralarında elektrik kesinti problemi varken,

Şanlıurfa’nın merkezinde haftalık planlı veyahut plansız kesintiler olmaktadır.

Devletimizin enerjiden sorumlu bakanlıklarının bu husus için önemli adımlar atmalı veyahut şirketlerden bu hakları kısıtlamalıdır.

Mağduriyet yalnızca halkta ise burada vurdumduymazlık vardır.

Evinde çalışan insanlar, hastanelerde bulunan hastalar, diyalize bağlı insanlar bunların hepsinin temel ihtiyacı elektriktir. Bunların ihtiyaçları temel ihtiyaçtır. Bu ihtiyaçları umursamamak vatandaşın refahını ve varlığını umursamamaktır. Bu konuya tez zamanda yetkili makamların el atması gerekir. Çünkü dünya uzay çağını yaşarken şehrimiz ilkel yöntemlere dönmesi bizler için birer ayıptır.

URFA'NIN BÜYÜK KANGRENİ: ELEKTRİK SORUNU
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.