Şanlıurfa'daki Köprünün yapımına 4 ay sonra başlandı

Şanlıurfa ticaretinin adeta nabzının attığı ve her gün yüzlerce aracın ve yayanın geçmek zorunda kaldığı Sancaktar Mahallesindeki köprü, sel felaketinden 4 ay sonra DSİ tarafından yapılmaya başlandı.

Şanlıurfa'daki Köprünün yapımına 4 ay sonra başlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da 14-15 Mart’ta etkili olan sağanak yağış sonrası sel felaketi yaşanmış, 17 kişinin hayatını kaybettiği selden dolayı Karakoyun Deresi, Cavsak Deresi, Karaköprü Deresi ve Sırrın Deresi taşmıştı.

Derelerin taşması ile birlikte araç ve yayaların kullandığı köprüler de yıkılarak kullanılamaz hale gelmişti. O köprülerden biri de Haliliye ilçesine bağlı Sancaktar Mahallesinde bulunan köprüydü.

Şanlıurfa ticaretinin adeta nabzının attığı ve her gün yüzlerce aracın ve yayanın geçmek zorunda kaldığı Sancaktar Mahallesindeki ilgili köprü, sel felaketinin üzerinden 4 ay geçtikten sonra Devlet Su İşleri (DSİ) ekipleri tarafından yapılmaya başlandı.

Yapılması dört gözle beklenen köprü, Hal Pazarı, Spot Pazarı, Oduncular Pazarı, eski sanayi bölgesi gibi kentin önemli ticaret yerlerinde bulunan onlarca esnaf ile yüzlerce vatandaşın her gün kullandığı önemli bir güzergah olmakla birlikte, Haliliye ile Eyyübiye ilçelerinin de bağlantı noktalarından biri görevi görüyor.

Şanlıurfalılar şimdi yapımına başlanan köprünün bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

BİHA

Şanlıurfa'daki Köprünün yapımına 4 ay sonra başlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.