Karaköprü'de kırsal yollar kışa hazırlanıyor

Karaköprü Belediyesi, kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileyip kış aylarında vatandaşların yollarda sıkıntı yaşamasının önüne geçiyor.

Karaköprü'de kırsal yollar kışa hazırlanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşların refahı ve konforu için hizmetlerini sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri kırsaldaki deforme olmuş yollarda sürekli yol yenileme çalışması gerçekleştirirken, yeni uygulamayla yolların daha uzun ömürlü olması için mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama çalışması gerçekleştiriliyor.

İlçeye bağlı Çıralı Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda yazın toz kışın da çamur sorunu yaşamaması için köy içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi yapılırken, mahalledeki vatandaşlar yenilenen yollarda sorunsuz bir şekilde seyahat edebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ciddi bir hizmet seferberliği içerisinde olduklarına dikkati çekerek kırsal mahallelerde de önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Baydilli, “İlçemizin gelişim potansiyeli dolayısıyla sürekli bir nüfus artışı olduğu için bizim de hizmet ağımız ve yoğunluğumuz artıyor. Biz de ilçemize hizmetin en iyisini sunmak için her köşede çalışmalar yürütüyoruz.

Merkezdeki proje ve hizmetlerimizin yanında kırsalımızda da vatandaşlarımızın konforu için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Kırsal mahallelerimizde yol sıkıntısı yaşanmaması için köy içi ve köyler arası bağlantı oluşturan yollarda sathi asfalt kaplama işlemiyle yolları yeniliyoruz. İnşallah her mahallemize bu hizmeti götürüp kırsaldaki vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmesinin önüne geçeceğiz" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Çıralı Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürecek.

Karaköprü'de kırsal yollar kışa hazırlanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.