featured

Fatih Portakal, Sözcü TV İle İşbirliğini Duyurdu: İşte Detaylar

Ünlü gazeteci ve haber sunucusu Fatih Portakal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla gündemi sarsacak bir açıklamada bulundu. Portakal, uzun süren merakları sona erdirdi ve Sözcü TV ile işbirliği yapacağını duyurdu.

Fatih Portakal, Sözcü TV İle İşbirliğini Duyurdu: İşte Detaylar

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Portakal'ın sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf, sözleşme imzalama anını gösteriyor ve altında "O kanalla anlaştık dedi!" şeklinde bir not bulunuyordu. Bu paylaşım, hayranlarını heyecanlandırdı ve Portakal'ın hangi kanalla anlaştığına dair spekülasyonlara neden oldu.

Ancak meraklı bekleyiş sona erdi. Fatih Portakal, yayınladığı video ile Sözcü TV ile anlaşma sağladığını açıkladı. Videoda, "Dün sosyal medyada bir fotoğraf karesi paylaşmıştım. Bir sözleşmeye imza atıyordum, işte o sözleşme bu sözleşme. Sözcü televizyonu ile anlaştım. Ali Şen ile konuştuk, anlaştık, bitti gitti ve bir sezonda onlarla birlikteyim." şeklinde konuştu.

Fatih Portakal'ın Sözcü TV Ana Haber sunuculuğuna 11 Eylül tarihinde başlayacağını ve 14 Haziran 2024'e kadar ekranda olacağını açıklaması, medya dünyasında büyük yankı uyandırdı. Portakal'ın uzun bir süredir ekranlardan uzak kaldığı düşünüldüğünde, bu işbirliği haberi daha da anlam kazanıyor.

Portakal'ın Sözcü TV ile işbirliği yapacak olması, televizyon sektöründe yeni bir dönemin başlangıcını işaret edebilir. Fatih Portakal'ın deneyimi ve profesyonelliği, Sözcü TV'nin programlarına yeni bir soluk getirebilir.

Bu işbirliği, medya ve televizyon dünyasında heyecanla karşılandı. Fatih Portakal'ın Sözcü TV'deki ana haber sunuculuğuyla izleyicilere ne gibi içerikler sunacağı ise merakla bekleniyor.

Fatih Portakal, Sözcü TV İle İşbirliğini Duyurdu: İşte Detaylar

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.