Haliliye’de Kültür ve Sanat Evi açıldı

Haliliye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Kültür ve Sanat Evi kursiyerlere kapılarını açtı.

Haliliye’de Kültür ve Sanat Evi açıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli dallarda verilen eğitimlerle vatandaşların keyifli zaman geçirmelerine olanak sağlayan Kültür ve Sanat Evi açıldı. 

Haliliye Belediyesi’nin gençleri geleceğe hazırlama ve sanatla tanıştırmak amacıyla hizmete sunduğu faaliyetler devam ediyor.

Belediye bünyesinde yer alan ve Kamberiye Mahallesinde bulunan bina, Kültür ve Sanat Evi’ne dönüştürüldü. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlandığı Kültür ve Sanat Evi, def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarıyla vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kayıtların yapılmasının ardından ilk kursiyerleriyle kapılarını açan Kültür ve Sanat Evi, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Hüsn-i hat kursunda kursiyerler eğitimlere başladı. Ebru kursunda usta öğreticileri tarafından ders alan gençler ise keyifli zaman geçirdiklerini ifade etti.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise def/bendir, ney, keman, bağlama, ebru, hüsn-i hat ve piyano kurslarına kayıtların devam ettiği ve vatandaşların detaylı bilgi için 444 22 63 numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabilecekleri kaydedildi.

Haliliye’de Kültür ve Sanat Evi açıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.