Umduğunu bulamayan başkandan belediye başkanına ironili mesaj

Anavatan Partisi’nden istifa edip AK Parti’ye geçiş yaptıktan sonra görev verilmediğini açıklayan Halil Aslan’dan bu kez cep telefonlu mesaj. Aslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül’e ulaşamadığını ve telefon hediye etmek istediğini açıkladı.

Umduğunu bulamayan başkandan belediye başkanına ironili mesaj

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ulaşamayanlar sosyal medyayı kullanarak kendisine ulaşma yöntemine başvuruyordu. Bu işin sırrı ifşa olunca bu defa Beyazgül’e ulaşmak isteyenler farklı yöntemler denemeye başladı. 

Geçtiğimiz aylarda anonslu bir araçla Başkan Beyazgül’e ulaşmaya çalışan bir vatandaş gündeme gelmişti. Bu yöntemin işe yaradığını gören Eski Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan ise kameranın karşısına geçip Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ulaşmakta güçlük çıkardığını ima ettiği Özel Kalem Müdürü İbrahim Halil Karaca’ya birer telefon aldığını ve hediye edeceğini söyledi. 

Aslan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Yıllardır Şanlıurfa’da arıyoruz sayın başkana ulaşamıyoruz. Cebi kapalı, ulaşılmıyor. Yanındaki danışmanı İbrahim Karaca’yı arıyoruz, ona da ulaşamıyoruz. Arkadaşlarımızla beraber acaba sayın belediye başkanımızın veya özel kaleminin telefonları yok diye biz de karar aldık belki maaşlar yetersiz diye birini sayın Zeynel Abiden Beyazgül’e hediye etmek istiyorum sizin aracılığınızla, diğerini özel kalemi İbrahim Karaca’ya hediye ediyorum gönderiyorum, bari Şanlıurfa halkı rahat bir şekilde ulaşabilir” ifadelerini kullandı. 

 

“İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM”

Eski İl Başkanı Aslan, partisinden ve il başkanlığından istifa edip eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M. Kasım Gülpınar’ın da hazır bulunduğu AK Parti İl Başkanlığında rozet takarak yeni partisine geçmişti. Ancak yeni oluşturulan il yönetiminde veya benzer yerlerde görev alamadığı için geçtiğimiz 10 Eylül’de yaptığı açıklamada, “Memleket için Türkiye için Mekke için Kudüs için Medine için bir çaresini yaparak milletvekillerimiz belediye başkanlarımız ile görüşerek seçime bir hafta kala AK Parti'ye geçiş yaptık.13 ilçemiz 14 tane milletvekili aday adayımız bir hafta kala AK Parti'ye geçtik. Buna rağmen ne şahsımı ne de iki tane arkadaşımı, hiçbirimizi yönetime almadılar.” ifadelerine yer vermişti. Aslan aynı açıklamada intihar etmek istediğini kaydetmişti. 

Öte yandan şimdi gözler Aslan’da, gerçekten telefonları hediye edip etmeyeceği merakla bekleniyor.

Umduğunu bulamayan başkandan belediye başkanına ironili mesaj

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.