18 yaşına giren iki gence anlamlı sürpriz

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı himayelerinde uzman eğitmenlerin gözetiminde gerçekleşen kurslardaki kursiyerlerden 18 yaşına giren iki gence doğum günü sürprizi yapıldı.

18 yaşına giren iki gence anlamlı sürpriz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Esentepe Gençlik ve Koordinasyon Merkezinde eğitim ve kurslardan faydalanarak kendilerini geliştiren ve sosyal hayatın içinde kendilerine daha fazla yer bulan gençler birbirinden farklı branşlardaki kurslara ilgi gösteriyor.

“Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” sözünün ışığında Türkiye’nin en genç şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da gençlere yönelik tesislerin sayısını her geçen gün artıyor.

Şanlıurfalı gençler Gençlik ve Koordinasyon Merkezindeki çeşitli kurslara katılarak bir yandan eğitim alırken diğer yandan geleceğine yön verecek olan sınavlara da hazırlanıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı himayelerinde uzman eğitmenlerin gözetiminde gerçekleşen kurslardaki kursiyerlerden 18 yaşına giren iki gence Başkan Gençlik Spor Şube Müdürü Ahmet Alpay tarafından doğum günü pastası alınarak doğum günü sürprizi yapıldı.

Karşılarında doğum günü pastasını gören gençlerin mutluluğu gözlerinden okunurken gençlere eğitim seti ve sarı yeşilli takım Şanlıurfaspor’un formaları hediye edildi. Kendilerine sunulan imkânlar ve 18 yaşına girmeleri nedeniyle bu özel günlerini unutmayan gençler emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

BİHA

18 yaşına giren iki gence anlamlı sürpriz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.